Ticket #40038

vhost settings need help

Open Date: 2020-02-18 23:13 Last Update: 2021-01-04 16:10

Reporter:
Owner:
(None)
Status:
Closed
Component:
MileStone:
(None)
Priority:
6
Severity:
7
Resolution:
Accepted
File:
2
Vote
Score: 0
No votes
0.0% (0/0)
0.0% (0/0)

Details

yeah,it's me again.

I have add www.fangkehou.tk and fangkehou.tk in the vhost setting. but when I open www.fangkehou.tk,it gave me a message that "www" project does not exist. I think I have set all things well... So I wonder how to solve this problem.

(My English is not very well,so please don't mind my grammer...)

Ticket History (3/10 Histories)

2020-02-18 23:13 Updated by: zhangke200377
  • New Ticket "vhost settings need help" created
2020-02-19 09:14 Updated by: ishikawa
Comment

Your DNS settings are wrong.

You should use vhost.osdn.jp as CNAME of your VHOSTs insead of fangkehou.osdn.io. as described in https://osdn.net/docs/VHOST

fangkehou.tk.  IN CNAME vhost.osdn.jp.
www.fangkehou.tk IN CNAME vhost.osdn.jp.
(Edited, 2020-02-19 09:18 Updated by: ishikawa)
2020-02-19 09:18 Updated by: ishikawa
  • Resolution Update from None to Accepted
2020-02-21 19:13 Updated by: None
Comment

Reply To ishikawa

Your DNS settings are wrong. You should use vhost.osdn.jp as CNAME of your VHOSTs insead of fangkehou.osdn.io. as described in https://osdn.net/docs/VHOST {{{ fangkehou.tk. IN CNAME vhost.osdn.jp. www.fangkehou.tk IN CNAME vhost.osdn.jp. }}}

yeah...I really did that at first...but it transfered to the eliza-6000 project https://eliza-6000.munyer.com/ (I think it may be the cloudflare's problem),so I directly use fangkehou.ossn.io as CNAME,and......you see......I know it is wrong,but I can't solve it. So could you please tell me how to solve it?

2020-02-21 19:14 Updated by: None
Comment

Reply To ishikawa

Your DNS settings are wrong. You should use vhost.osdn.jp as CNAME of your VHOSTs insead of fangkehou.osdn.io. as described in https://osdn.net/docs/VHOST {{{ fangkehou.tk. IN CNAME vhost.osdn.jp. www.fangkehou.tk IN CNAME vhost.osdn.jp. }}}

yeah...I really did that at first...but it transfered to the eliza-6000 project https://eliza-6000.munyer.com/ (I think it may be the cloudflare's problem),so I directly use fangkehou.ossn.io as CNAME,and......you see......I know it is wrong,but I can't solve it. So could you please tell me how to solve it?

2020-02-22 18:48 Updated by: zhangke200377
Comment

Reply To (匿名)

Reply To ishikawa

Your DNS settings are wrong. You should use vhost.osdn.jp as CNAME of your VHOSTs insead of fangkehou.osdn.io. as described in https://osdn.net/docs/VHOST {{{ fangkehou.tk. IN CNAME vhost.osdn.jp. www.fangkehou.tk IN CNAME vhost.osdn.jp. }}}

yeah...I really did that at first...but it transfered to the eliza-6000 project https://eliza-6000.munyer.com/ (I think it may be the cloudflare's problem),so I directly use fangkehou.ossn.io as CNAME,and......you see......I know it is wrong,but I can't solve it. So could you please tell me how to solve it?

oh,I forgot login my account!

2020-02-25 08:27 Updated by: ishikawa
Comment

(匿名) への返信

Reply To ishikawa

Your DNS settings are wrong. You should use vhost.osdn.jp as CNAME of your VHOSTs insead of fangkehou.osdn.io. as described in https://osdn.net/docs/VHOST {{{ fangkehou.tk. IN CNAME vhost.osdn.jp. www.fangkehou.tk IN CNAME vhost.osdn.jp. }}}

yeah...I really did that at first...but it transfered to the eliza-6000 project https://eliza-6000.munyer.com/ (I think it may be the cloudflare's problem),so I directly use fangkehou.ossn.io as CNAME,and......you see......I know it is wrong,but I can't solve it. So could you please tell me how to solve it?

VHOST server (vhost.osdn.jp) and normal user web server (fangkehou.osdn.io) are different server (contens are shared, but servers have diffrent IP address). So you should use vhost.osdn.jp

If you see eliza-6000 projcets's web, perhaps your browsing test was run via HTTPS. Please use HTTP for access test.

VHOST is only support HTTP per default. You can use HTTPS access but it is not enabled per default. If you want to use HTTPS, you can reqest HTTPS setup of your VHOST to OSDN site admin via the ticket after HTTP access setup is done.

(Edited, 2020-02-25 08:34 Updated by: ishikawa)
2021-01-04 16:10 Updated by: ishikawa
  • Status Update from Open to Closed

Attachment File List

Edit

You are not logged in. I you are not logged in, your comment will be treated as an anonymous post. » Login