Ticket #25927

Vote
Score: 0
No votes
0.0% (0/0)
0.0% (0/0)

Displayed data corrupted - logged data intact

Open Date: 2011-08-06 04:09 Last Update: 2011-08-06 04:09

Reporter: (Anonymous) Owner: (None)
Type: Bugs Status: Open
Component: (None) MileStone: (None)
Priority: 5 - Medium Severity: 5 - Medium
Resolution: None

Details

teraterm 4.70 When connected to a serial port, logging the receiving data, after 20 minutes or so data appears to be corrupted. Logged Data in the logfile is intact. With Hyperterm, i have no problem receiving the same data. This happens to me on 2 different pc. I used Hardware com1 and com2 with 4800 Baud, I dont know if it ist the Time of the connection or the ammount of Data, which triggers the problem.

Attachment File List

Ticket History (3/3 Histories)

2011-08-06 04:09 Updated by: None
  • New Ticket "Displayed data corrupted - logged data intact" created
2012-04-30 23:05 Updated by: vvicked
Comment

Hi,

I am actually having the same issue where the display gets corrupted. I found that certain ascii characters cause the display to be corrupted. Please see the attached text file that will cause the problem. Put the text file onto your remote environment, then cat the contents.

# cat /tmp/garbled_terminal.txt

This will cause the teraterm display to be garbled each time.

2012-05-02 00:48 Updated by: vvicked
  • File garbled_terminal.txt (File ID: 4735) is attached

Edit

You are not logged in. I you are not logged in, your comment will be treated as an anonymous post. » Login